COVID 19 Hercules Fiai Honvéd Sportegyesület Hivatalos tájékoztatás

COVID 19 Hercules Fiai Honvéd Sportegyesület Hivatalos tájékoztatás

Hercules Fiai Honvéd Sportegyesület
Hivatalos tájékoztatás

Kedves Versenyzők! Tisztelt Szülők! Tisztelt Sporttársak!

Hercules Fiai Honvéd Sportegyesület elnöksége nevében, szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy messzemenőkig elfogadjuk és támogatjuk a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendelete alapján a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megfékezése érdekében tett intézkedéseket!
Figyelemmel a versenyzőink, családtagjaik, és munkatársaink, szeretteink egészségének s biztonságának védelmében, a partnereink /többek között az általunk használt iskolai tantermeket is fenntartó tankerületek, iskolák stb./ és a különböző szakszövetségek által hozott /Magyar Röplabda Szövetség, Magyar Labdarugó Szövetség, Magyar Kézilabda Szövetség, Magyar Tenisz Szövetség/ a naponta akár többször is szigorodó intézkedéseit az alábbiak szerint összegzem:
- a felnőtt és utánpótlás bajnokságok, egyéb sportrendezvények megtartását a további intézkedésig felfüggesztették,
- az iskolai tartermek használhatóságát szüneteltetik várhatóan április végéig,
- edzések tartását egyesületünk szünetelteti.

Az év hátralévő eseményeiről a mai napon nem lehet felelős döntést hozni. Ezen rendezvények megtartásáról vagy törléséről a további kormányzati döntések alapján fognak határozni.
Az egyesületünk által tartandó első edzési napról a „fehér füst felengedése után” lehető leghamarabb fogjuk Önöket tájékoztatni.

Annak érdekében, hogy hasznosan töltsék az előttünk álló napokat a https://www.facebook.com/Honvedsport/ felületünkön ajánlásokat töltünk majd fel.
Köszönjük megértésüket és türelmüket!
Budapest, 2020. március 17 - én.
Tisztelettel: Máté Imre elnök
Hercules SE.